MuRiD Ku

28 April 2009

Exam Esok, 2 paper

Huhuhu.... rekod hari nie bertahan lg.... bangun pukul 7 pagi, satu pencapaian yang amat membanggakan. Lepas mandi2 nak mula study la kononnya, ambik buku Kaedah Penyelidikan n nak habiskan baca (kononnya la). ast2 terbukak pulak Ym.... tgk Fiti online, per lg ym dulo la....... huhuhuhu.... jom tgk apa gossip skandal kami hehehe....

namasaya insan biasa: wsalam
namasaya insan biasa: paihhh
adit_iewan: yer
adit_iewan: mcm mana persediaan
namasaya insan biasa: aku mls niiiiiiiiiiiii
adit_iewan: sama la kita
adit_iewan: mcm tak sedar diri jer esok 2 paper killer
adit_iewan: huhuhu
adit_iewan: 4p tak start lg ni
adit_iewan: dr nasir just baca nota
adit_iewan: cukup ke?
namasaya insan biasa: aku x tau nk bc apa utk 4p
adit_iewan: nota la
adit_iewan: slide
namasaya insan biasa: buku xda..nota ringkas ada laa
namasaya insan biasa: huhu
adit_iewan: ooo sama la
namasaya insan biasa: giler laa...rs
namasaya insan biasa: hahaha
adit_iewan: apa pun kita enjoy
namasaya insan biasa: sbb xda motivasi
namasaya insan biasa: hahaha
adit_iewan: semua yg berlaku kehendak diri sdr
adit_iewan: bukan salah sesaper
adit_iewan: huhuhu
namasaya insan biasa: yer..
namasaya insan biasa: btul2
namasaya insan biasa: aku stju sgt..pdhl blh sgt nk stdi..tpi..pilihan diri
namasaya insan biasa: aku x abis lgik ni..
adit_iewan: otak tahu nak exam....
adit_iewan: tindakan zero
namasaya insan biasa: stdi dr nasir..
namasaya insan biasa: haha
adit_iewan: huhuhu.... nasib baik yg dr nasir
namasaya insan biasa: huhu
adit_iewan: byk pasal mende2 nak wat tesis
adit_iewan: so mudah faham
namasaya insan biasa: tula..
namasaya insan biasa: 4p nih
namasaya insan biasa: jd king kong
adit_iewan: tau dok yg 4p otak ni fikir apa
namasaya insan biasa: sbnrnya..
adit_iewan: nak wat rekod esok
adit_iewan: menjeling2 huhuhu
namasaya insan biasa: boleh blja...tpi rsnya..impression pd lecturer hari tu..
adit_iewan: tak pernah wat lg tu
namasaya insan biasa: kita nk kaji psl bdk2 dlm kls jah..
adit_iewan: a'aa
namasaya insan biasa: tpi truk bnr..bila last minit niii
adit_iewan: tau takpe
namasaya insan biasa: nota pulak rgkas sgt laa
namasaya insan biasa: haha
adit_iewan: malu kat zaini n han
namasaya insan biasa: mcm2 lah
namasaya insan biasa: kalau tdesak nihh
adit_iewan: diorang g library
adit_iewan: siang malam
namasaya insan biasa: aku x g pum
namasaya insan biasa: zeti sem ni pum x g
namasaya insan biasa: pakt stdi lam blik
adit_iewan: tau dok zaini dok be be ajok
adit_iewan: aku wat dok jer
namasaya insan biasa: haha
namasaya insan biasa: xper..
adit_iewan: siap pasang lap top dia
adit_iewan: n karaoke
adit_iewan: huhuhu
namasaya insan biasa: haha

Terbengkalai la buku aku kat tepi.... sedih siot, 4p tak sentuh apa lg ni..... malas weh, oh kenot2... aku rasa bersalah puloks.... hmm, nok baco ko dok? baco ko dok? baco? dok ko?.... huhuhu pening2..... Tp okay jer, yg ptg happy go lucky.... Lucky???? takde maknenya......

Tgk la camne... aku cuba habiskan subjek Dr Nasir pagi ni... n then aku akan mula 4p dr ptg sampai pg esok... wah, yakin jer.... apa pun kalau dah terdesak baru aku boleh fokus huhuhu.... waaaa Angah.....!!!! jangan marah ekkkk.... Abg Chik malas skit sem nie..... huhuuhu

Abg Chik janji.... sem nie saje...... huhuhu
Catat Ulasan

NoTa CiNtA uNtUk ChEkGu