MuRiD Ku

14 Ogos 2012

BERKUNJUNGLAH KE BLOG NIAGA ONLINE SAYA... SUPPORT YA!!!

Baru2 ini sy ada mencuba satu produk yg sangat bagus untuk turunkan berat badan yang selama ini sy buntu mcm mana caranya lagi nak turunkan berat badan dalam kesibukan dan ketiadaan masa ini. Akhirnya sy bertemu dengan satu produk yg pada mulanya sy agak "EEEEUUUUU" sama jer kot mcm yg lain, HABISKAN DUIT...

Tapi akhirnya disbbkan tgk kawan2 yg duk guna happy jer dgn perubahan diorang. Pastu tgk2 ada plak kat TV3... Hurmmm sy pun berkeputusan utk mencuba. Tup2 menjadi... dlm 2 minggu sy sudah turun 9kg. WAUUUUUUUUU sy terkejut. Sy post kat FB ttg perkara itu... ada yg bertanya mahu mencuba, kawan sy cadangkan sy bisnes jer lah sbb rugiorg duk beli saje ngan kita. So sy bayar daftar ahli 60 hengget n makin ramai yg nak beli sehari sy jual 8 tin kot.... FUYOOOOO.... Tp sy takde stok, mujurlah kawan sy sudi beri stok dia dulu... pastu bila customer bg duit sy ambik untung runcit n bg balik modal dia. Urmmm sy fikir bagus jugak. Pastu sy order la stok skit2... sekali order habis, 2 kali order habis... sampai la skrg... Pastu
utk yg 8 tin yg SY TAK KISAH MULANYA COZ YERLAH MCM MLM JER.... Tp 8 tin tue dpt RM100 bonus campur utg runcit urmmm sy rasa cam best pulak... SO bulan 8 sy fokus la skit... dlm masa 8 hari sy dah jd Supervisor sbb jualan laju sungguh YERLAH MALAYSIA KAN NEGARA MEREKA YG OBESITI, NOMBOR 1 LG DI ASEAN N NO 6 DI ASIA. Lagipun keberkesanan produk nie dah banyak terbukti kat akhbar2 n TV3... kat online apatah lg.

So skrg sy dah mula berkira2 nak dpt lebih la tiap2 bulan, bleh menyimpan skit. Insya-Allah... Sbb dah jd Supervisor nie dapat lebih skit bonusnya... huhuhu.... SY MULA MENGKAJI LA PERJALANAN PRODUK N SISTEM BISNESNYA... Simple, logik n mudah difahami...

K lah setakat ini aje perkongsian.Kalau kawan2 nak lawat Blog baru sy tue di sini http://alphalipidurmmbest.blogspot.com/ @ laman FB sy https://www.facebook.com/faiz.nawi.3 @ laman FB yg sy buat utk produk tue http://www.facebook.com/dezire.alphalipid ORITE.... ataupun sms jer terus untuk bertanya 012-9638061
Catat Ulasan

NoTa CiNtA uNtUk ChEkGu